logo

Inbraakbeveiliging

Integra bedienpaneel

In de praktijk blijkt dat goed hang- en sluitwerk niet altijd een inbraak voorkomt. V&R Techniek is een DEKRA erkend BORG Alarminstallateur. En heeft zich gespecialiseerd op het gebied van elektronische inbraakbeveiliging voor o.a. kantoren, winkels, scholen, instellingen en particulieren. Wij verzorgen de inbraakbeveiliging (met of zonder certificaat) van uw pand met de juiste producten, doormelding via een particuliere meldkamer en indien gewenst, alarmopvolging door een erkend alarmopvolgingsbedrijf.

Goede beveiligingsmaatregelen kunnen veel ellende voorkomen of beperken. Maar welke maatregelen zijn het meest geschikt? Dat hangt onder andere af van het inbraakrisico en uw persoonlijke wensen.

Wij gebruiken de Verbeterde Risico Klassen Indeling (VRKI) voor bedrijven of woningen. Dit is een methode om het inbraakrisico van een pand te meten en te bepalen welke maatregelen nodig zijn om inbraak te bemoeilijken. De VRKI wordt onder meer gebruikt door verzekeraars en erkende beveiligingsbedrijven. Als beveiligingsmaatregelen volgens de VRKI zijn uitgevoerd, verstrekken wij een certificaat of een opleveringsbewijs. Daarmee kunt u aantonen dat de juiste beveiliging is aangebracht. Verzekeraars vragen bij het bepalen van de verzekeringspremie in veel gevallen om dit certificaat.

Meer informatie over de VRKI regeling vindt u in onderstaande brochures:

 VRKI Bedrijven   VRKI Woningen 

VRKI Bedrijven VRKI WoningenIn onderstaande link vind u een brochure van een Integra inbraak beveiligings centrale.
- Brochure Integra inbraakbeveiliging