logo

Meldkamer

MeldkamerVoor het doormelden van alarmen- en/of storingen naar sleutelhouders, een professioneel alarmopvolgingsbedrijf, brandweer en/of de politie. Wordt uw alarminstallatie aangesloten op een Particuliere Alarm Centrale (PAC).
Op verzoek van de klant kunnen we een alarmcentrale bij elke PAC centrale onderbrengen. Maar standaard werkt V&R Techniek samen met EuroPAC. EuroPAC is door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 105 en is gecertificeerd met NCP Certificatie. De medewerkers, de alarmprocedures alsmede de huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen.

EuroPAC wil haar zakelijke en particuliere klanten vooral op een persoonlijke en professionele wijze van dienst zijn. Juist daarom wordt geen gebruik gemaakt van een stemcomputer (voice response system) omdat dat een onpersoonlijke benadering is.
MeldkamerOm de dienstverlening toch te kunnen waarmaken, maakt EuroPAC gebruik van de meest geavanceerde technieken en wordt aan elk afzonderlijk alarm of type melding een specifiek actiepatroon gekoppeld. Het voordeel voor u is, dat de door u opgegeven actiepatronen sneller uitgevoerd kunnen worden. De hoge verwerkingssnelheid resulteert in korte wachttijden.

Aan de hand van de dagrapportage controleren wij de doorgegeven meldingen bij onze klanten. Wanneer zich onregelmatigheden voordoen, zoals het uitblijven van een 24-uurs testmelding, dan nemen wij contact met u op om, indien noodzakelijk, het systeem te repareren.

Voor meer informatie over EuroPAC, verwijzen wij u naar de website van EuroPAC.