logo

Toegangscontrole

Pin/Prox lezer

Toegangscontrolesystemen beschermen u, uw medewerkers en uw eigendommen tegen ongeoorloofde personen. Toegangscontrole is in verschillende beveiligingsaspecten mogelijk, immers een buitendeur is kritischer dan een kantinedeur.

Met behulp van een pas (ook vaak tag genoemd) en/of code kunnen personen toegang tot een beveiligde ruimte krijgen.
De toegangsdeur wordt daarvoor voorzien van een elektrische vergrendeling, bij de deur wordt een pas/pincodelezer geplaatst. Met de software bepaald u wanneer geregistreerde gebruikers een bepaalde ruimte mogen betreden.

Toegangscontrolesystemen zijn in een aantal uitvoeringen bij V&R Techniek verkrijgbaar;Offline toegangscontrole systeem

Eenvoudige maar doeltreffende relatief goedkope manier om toegang van een deur te controleren door een paslezer, codeslot of een biometrie (vingerscan) lezer. Nadeel van dit systeem is dat er geen registratie plaats vind. Via de lezer wordt het systeem geprogrammeerd.

Online toegangscontrole systeem

Een online toegangscontrole systeem heeft de eigenschap dat centraal op een computer gemuteerd kan worden wie, waar en wanneer toegang heeft.
Op deze computer worden de kaartlezers en kaarten beheerd. Ook is het beheer van tijdzones, groepen e.d. m.b.v. de bijgeleverde software mogelijk.
Wij adviseren hiervoor te kiezen indien u een grote hoeveelheid personen (desgewenst op verschillende locaties) in uw systeem wenst op te nemen.

Netwerk toegangscontrole systeem

Een netwerk toegangscontrole systeem is vergelijkbaar met het hiernaast genoemde online systeem. Het grote verschil is dat de deuren middels een TCP/IP (internet) verbinding in contact staan met de centrale. U kunt hiermee dus verschillende locaties vanaf 1 PC beheren.

Prox tag

Indien u aanvullende informatie wenst kunt u contact met ons opnemen.