Automatische Deuren

V&R Techniek levert, installeert, repareert en onderhoudt al jarenlang automatische deuren. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied bij particulieren, bedrijven en overheid. In het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) installeert V&R Techniek al jarenlang deurautomaten door heel Nederland voor diverse gemeentes.

In de loop der jaren hebben wij bijvoorbeeld voor woningbouwverenigingen, verzorgingstehuizen en kantoren automatische deuren geplaatst. Of het nu gaat om een nieuwe installatie of vervanging, wij kunnen daar een belangrijke rol in spelen. Kelderdeuren voor uw scootmobiel, maar ook de voordeur van uw woning gaan geheel automatisch open en dicht door middel van een drukknop, sleutelschakelaar of handzender.

De producten die wij gebruiken zijn van goede kwaliteit en snel te leveren. De volautomatische horizontale draaideurautomaat ES is de meest geruisloze en economische aandrijving voor binnen- en buitendeuren op de markt, welke geschikt is voor zowel trekkende als duwende uitvoering.

Door de speciale techniek is de automaat geluidloos en handmatig heel licht te bedienen. Vooral de lichte bediening is een enorm voordeel als mensen toch zelf de deur open willen doen. Uiteraard zitten er alle veiligheden op de machine. Dit betekent dat de deur direct reageert wanneer er tijdens het open- of dichtgaan nog iemand tussenstaat.

De volgende zaken zijn in te stellen bij deze deurautomaat:
openhoudtijd, sluitsnelheid, opensnelheid, push and go, verhuisstand, enz.

Een deur kan bediend worden door middel van een schakelaar, sensor, afstandsbediening of intercomsysteem.