logo

V&R ICT

WereldbolEen goed werkende automatiseringsoplossing is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Bereikbaar zijn waar u ook bent, desgewenst met toegang tot uw zakelijke gegevens. V&R Techniek biedt u advies, implementatie en ondersteuning van diensten op het gebied van automatisering. Dit geldt zowel voor de hardware, (systeem)software, databeveiliging en datanetwerken van A tot Z. Of u zich nu bevind in het midden- of kleinbedrijf, overheids- of de zorgsector. V&R Techniek staat voor u klaar!

Vandaag de dag integreren de telefonie en automatisering steeds meer in elkaar. Dit brengt grote voordelen met zich mee! Te denken valt aan onder andere een eenvoudigere infrastructuur en zowel spraak als datacommunicatie over een snelle DSL verbinding. Wij adviseren u graag over welke infrastructuur het beste past bij uw bedrijfsbehoefte aan tele- en datacommunicatie.

Wij bieden u een breed pakket met technische oplossingen en uitgebreide dienstverlening op het gebied van:

Vrijblijvend Advies

Graag informeren wij u vrijblijvend betreffende de mogelijkheden in aanvulling op uw wensen. Want u bent tenslotte degene die er mee moet kunnen werken. Wij komen dan ook graag eens bij u langs!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.