logo

Infrastructuur

InfrastructuurOnze specialisten adviseren u graag welke infrastructuur het beste past bij uw tele- en datacommunicatie- behoefte. Dit kan bijvoorbeeld een bekabeld of draadloos WIFI netwerk in uw bedrijf zijn of een snelle x-DSL verbinding waarmee meerdere vestigingen zowel voor spraak- als datacommunicatie gekoppeld kunnen worden.

Voor data en telecommunicatieverkeer binnen uw organisatie leveren wij het MultiMediaConnect bekabelingsysteem. Dit systeem biedt een probleemloze integratie van data- en telecommunicatie. Dit wordt gerealiseerd met een speciale kabel, connector en een overzichtelijke, eenduidige verdeleropbouw.
Via het patchpaneel bepaalt u de functie van de aansluitingen in uw bedrijfspand. Daarmee is het verbinden van bijvoorbeeld mainframe computers met printers, terminals of andere computers bijna kinderspel.Glasvezelbekabeling

GlasvezelbekabelingV&R ICT levert en installeert ook glasvezel verbindingen voor kantoorgebouwen en terreinen. Geavanceerde technieken vragen om geavanceerde oplossingen. Daarom is glasvezel onmisbaar voor iedereen die hoge eisen stelt aan informatie- en communicatiesystemen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in: FTTB (Fiber To The Building), en FTTD (Fiber To The Desk). Onze specialisten ontwerpen, installeren en meten glasvezelnetwerken binnen de tele- en datacommunicatie. Binnen de kantooromgeving, maar ook "buiten" zijn wij actief.

MMC_logo