logo

Service en onderhoud

Systeembeheer

Service_en_onderhoudUw computers en netwerken dienen betrouwbaar te blijven functioneren. Net zoals uw auto heeft uw computer ook onderhoud nodig. Voor de continu´teit van uw bedrijf biedt V&R Techniek u de mogelijkheid tot het aangaan van een onderhoudsovereenkomst. Onderhoud is van essentieel belang voor de levensduur van uw apparatuur. Een laagje stof in uw computer kan leiden tot prestatievermindering of kortsluiting. Met het onderhoud kunnen ook vroegtijdig problemen aan het licht komen zodat we u kunnen behoeden voor eventuele data verlies of systeem uitval.

Periodiek (afhankelijk van de werk situatie) komen we op locatie uw servers/computers stofvrij maken, de koeling checken en indien nodig te vervangen. Ook de updates en beveiligingssoftware wordt gecontroleerd, zodat uw computer beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

In geval van server management software, kunnen wij op een proactieve basis werken. Dit houdt o.a. in dat wij uw bedrijfsnetwerk zowel lokaal als op afstand beheren. Afwijkingen worden automatisch gemeld zodat onze netwerkbeheerders een op handen zijnde systeemuitval kunnen voorkomen.

Service-organisatie

Mocht er zich onverhoopt toch een probleem voordoen, dan kunnen wij snel bij u aanwezig zijn om de storing te verhelpen, dit 24 uur per dag en 365 dagen per jaar!

Voor meer informatie kunt u ons hier bereiken!