logo

Telecommunicatie

TelefonieHet internet heeft de toekomst! Steeds meer dingen gebeuren via het internet. “In The Cloud” begint steeds meer een begrip te worden. Zo heeft het bellen via internet ook een snelle ontwikkeling gehad. Een SIP-trunk is de nieuwe telefoonlijn, maar dan via het internet. U heeft dus geen traditionele analoge ‘PSTN-lijn’ of ‘ISDN-lijn’ meer nodig. De internet provider draagt zorg voor de koppeling tussen het internet en het publieke telefoon netwerk. Middels het VOIP bellen via een SIP-trunk is vaak een kostenreductie te behalen tot 40% op de reguliere verbruikskosten. Naar nummers in het buitenland kan nog meer besparing behaald worden.

Vandaag de dag betekent telecommunicatie meer dan alleen een vast telefoon toestel op uw bureau. Bereikbaarheid is erg belangrijk, ook als men niet in de buurt is van het vaste toestel. Door middel van VOIP telefonie is een virtueel kantoor op te zetten, en is de gebruiker zelfs thuis of bijvoorbeeld op een hotelkamer te bereiken op het zakelijke telefoonnummer. Mobiel was het natuurlijk al mogelijk om bereikbaar te zijn op het vaste telefoonnummer door middel van een doorschakeling, dit echter zónder nummerweergave. Maar met Mobile Extension is het tegenwoordig wél mogelijk om nummerweergave te hebben. En om vanaf je mobiel een gesprek door te schakelen naar een collega op zijn vaste toestel zonder extra kosten.

Uiteraard levert en verzorgt V&R Techniek ook nog steeds de traditionele telefooncentrales met de benodigde telefoonlijnen. Maar met de komst van VOIP zijn er veel nieuwe mogelijkheden beschikbaar gekomen, tegen een voordeliger tarief.

Faciliteiten als koppelingen tussen vestigingen, thuiswerkers, DECT, WiFi, desktop toepassingen, call center faciliteiten, voicemail integratie en least cost routing (LCR) bieden u efficiënte en eenvoudige oplossingen voor uw communicatiewensen.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden die aansluiten op uw wensen! U kunt ons hier bereiken.

NEC_logo

Samsung_logo

Gigaset_logo